Ta-planer & Tillstånd

Vi hjälper dig från start! Vi på Voene hjälper dig med att ta fram en ta-plan som underlättar för ditt arbete. Vi hjälper till med ansökningar om ta-plan, schakt & öppningstillstånd, markupplåtelse, samlingskarta, ledningskollen samt ansökan om arbete vid spåranläggning.Etablering & avetablering av hyresmaterial

Räcker inte tiden till för att etablera skyltar och avstängningsmaterial enligt godkänd ta-plan? Då finns vi vid din sida. Med kompetent personal ser vi till att ni kan fokusera på det ni är experter på!


Trafikvakt

Är du behov av trafikvakter för att dirigera trafik? Trots att vi gillar teknik så är ibland trafikvakter bättre än skyttesignal. Detta främst för att man kan dirigera trafiken för att få ett bra trafikflöde som gynnar lokaltrafiken. Kontakta oss så hittar vi en lösning som gynnar dig bäst!Kontroll av arbetsplats

Många skyltar? Långa sträckor med barriärer? Komplicerad arbetsplats? Lite tid? Kontakta oss så hjälper vi dig med den dagliga tillsynen.
Montage av permanent vägutrustning

När ni ert arbete är klart så tar vi mer än gärna hand om färdigställandet av permanenta skyltar, linjemålning och räcken! Eller är ni en vägförerning som behöver en vägbom? Kontakta oss så hjälper vi dig med dina behov av permanenta lösningar!

Utbildning

Vi på Voene vill att du skall ha rätt utbildning för ditt arbete på vägen! Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar för att säkerställa att ni får rätt verktyg och information för att klara ert arbete på ett säkert sätt!